6 sfaturi pentru a pierde în greutate și a schimba obiceiurile alimentare

Diferența dintre cei care reușesc să dea jos câteva kilograme și cei care nu reușesc este, de cele mai multe ori, în a face mici schimbări… și a le repeta în fiecare zi. Iată 6 sfaturi care vă vor face bine.

Semipreparatul care îți reduce burta

O mulțime de cercetări arată că un bun obicei pentru a slăbi, chiar și în zona abdominală, este să iei cina devreme și să amâni micul dejun. Dacă nu există contraindicații, te va ajuta să prelungești orele fără să mănânci (dormi în cea mai mare parte a timpului). Mâncați o cină ușoară, devreme și încercați să lăsați cel puțin 12 ore înainte de micul dejun.

Mâncați ceva crud la fiecare masă

Atunci când gătești mâncarea, o faci prea ușoară pentru corpul tău, care are nevoie de foarte puțin efort pentru a o digera. Pe de altă parte, consumul de legume crude tinde să furnizeze mai puține calorii „nete”, deoarece cere organismului să „cheltuiască mai mult” pentru a le metaboliza. În plus, vei primi toate substanțele nutritive și te vei simți mai sătulă.

Țineți-vă propriul jurnal de păcate

Dacă sunteți conștient de acele „păcate” pe care le comiteți din când în când, mintea dumneavoastră va încerca instinctiv să nu abuzeze de ele. Scrieți într-un caiet ce v-a tentat (mai multă pâine decât de obicei, un croissant, prea mulți biscuiți, o chiflă extra-calorică…) și cum v-ați simțit în cele două ore dinainte de a o mânca (trist, obosit, foarte iritabil…).

Creșteți cantitatea de legume din dieta dumneavoastră

Acesta este unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faci dacă vrei să slăbești câteva kilograme: crește cantitatea de legume pe care o consumi zilnic. O mulțime de cercetări au arătat că, chiar dacă se consumă aceleași calorii, cei care mănâncă mai multe legume își reduc mai bine greutatea. Dacă respecți această regulă… tot restul va fi mult mai ușor!

O bandă de alergare pentru a evita excesul de pofte

Acest truc era folosit de femeile franceze cu zeci de ani în urmă: își legau o panglică colorată în jurul taliei (sub rochie) pentru a-și aminti să nu mănânce în exces. O puteți lega în jurul încheieturii mâinii (sau puteți folosi o brățară, dar întotdeauna în acest scop, nu o folosiți în alte ocazii). De fiecare dată când o veți vedea, veți ști că trebuie să mâncați doar atât cât să vă săturați, nu mai mult.

Combină picant și dulce

Pentru a nu fi tentat să mănânci ceva care nu-ți convine (pâine, produse de patiserie sau biscuiți), un truc care funcționează foarte bine este să combini alimentele picante (curry picant, piper, chilli etc.) cu altele care oferă o notă dulce (porumb sau dovleac). În acest fel, atunci când vei avea o zi grea, vei potoli nevoia de a mânca acele alimente care nu ți se potrivesc, dacă vrei să slăbești.

Website | + posts

Bună, sunt Andreea, nutriționist autorizat și autoarea acestui articol. În calitate de medic, am observat o creștere a numărului de pacienți care se plâng de incapacitatea lor de a slăbi și de declinul metabolismului, ambele situații putând fi demoralizatoare și dăunătoare pentru sănătatea lor. Ca urmare, am căutat în mod constant metode eficiente și complet naturale pentru a-mi trata pacienții. Mă aflu astăzi aici pentru a vă vorbi despre Idealica, un supliment pentru pierderea în greutate pe care l-am încercat și pe care acum îl recomand din toată inima tuturor celor care au nevoie să slăbească.

Ingredientele din Idealica au calități uimitoare de ardere a grăsimilor și de îmbunătățire a sănătății, după cum am aflat din cercetările mele. Pentru ca tu să poți lua o decizie informată dacă să folosești sau nu Idealica și să înțelegi mai bine cum te poate ajuta în lupta împotriva greutății în plus, îți voi oferi o recenzie imparțială și instructivă a produsului în acest articol.

Idealica nu numai că vă ajută să pierdeți în greutate, dar vă stimulează și vitalitatea, vă accelerează metabolismul și vă face să vă simțiți sănătos și fericit. De asemenea, voi furniza dovezi din studiile clinice care arată că Idealica este atât eficient, cât și sigur pentru reducerea greutății.

Ceea ce am învățat de la pacienții mei este că poate fi greu să slăbești. Cu toate acestea, am văzut la fața locului cum utilizarea Idealica poate face o mare diferență în ceea ce privește pierderea în greutate și starea generală de bine. Idealica poate fi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră dacă doriți să pierdeți în greutate într-un mod sănătos și durabil.

Lasă un comentariu